Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

ΦΑΣΙΣΤΑΣ , ΒΛΑΚΑΣ η και τα δύο μαζι; Ο γραμματέας της ΔΑΠ Χίου θέλει να ανοίξουν Μακρόνησος και Γυάρος


 Ο γραμματεας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Χιου γράφει οτι "πρέπει να αρχίσουν να καθαρίζονται Μακρονησος και Γυαρος " επιβεβαιώνοντας απλώς την αγαστή συνεργασία της παραταξης του με τα ασπόνδυλα της Συμμορίας.Το φασιστοειδές , αφού διαπίστωσε ότι εκτέθηκε έβγαλε μια ανακοίνωση προσπαθώντας να  "μαζεψει" την φασιστική χοντράδα του επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τον τίτλο του κειμένου: και φασιστας και βλακας.

Στην  ανακοίνωση του λέει:
Στη σημερινή εποχή είναι πολύ εύκολο να επιτίθεσαι και να κρίνεις πρόσωπα κρυμμένος πίσω από μία οθόνη............ Το σχόλιο αυτό ήταν ακραίας πολιτικής άποψης και το αναγνωρίζω όπως το αναγνωρίζει και ο ίδιος ο παραλήπτης, χωρίς αυτό να αναιρεί τις φιλελεύθερες απόψεις μου και τον πολιτικό μου χώρο στον οποίο ανήκω.


Βέβαια το μπλε ασποδυλο πήρε πληρωμενη απαντηση απο την ΑΝΤΑΡΣΥΑ του νησιου και που ειναι η παρακάτω:


Η δήλωση του Χριστοδούλου, γραμματέα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Χίου, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι τον «έχουν συχάνει(;;;;;;;;;) τελείως αυτοί οι “έξυπνοι” και “ανοιχτομυαλοι”…» και ότι «πρέπει να ξεκινήσουν να καθαρίζουν Μακρόνησο και Γυάρο σιγά σιγά..», αποτελεί προφανώς συνέπεια και συνέχεια της φασιστικής πολιτικής γραμμής του κόμματός του.

Ποιος ξεχνά άλλωστε τις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ Σαμαρά, για«επανακατάληψη των πόλεων» ή εκείνη ότι «Έχουν γεμίσει οι μετανάστες τα νηπιαγωγεία και οι Έλληνες δεν μπορούν να μπουν στον παιδικό σταθμό. Αυτό τέρμα.» με την αντίστοιχη έμπρακτη συνεργασία Δένδια, Στυλιανίδη και λοιπών στελεχών της ΝέαςΔημοκρατίας – Χρυσής Αυγής στο δρόμο, τη βουλή, τους βρεφονηπιακούς και τους πρόθυμους δήμους (όπως και στη Χίο που οι ΠΑΣΟΚικοι τοπικοί εκπρόσωποι της μαύρης συγκυβέρνησης δώσαν τα ζητούμενα στοιχεία), αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία.

Βέβαια, ο ΔΑΠίτης Χριστοδούλου (όπως και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Χίου, Περικλής Λουκάς που συνεχάρη με δική του ανάρτηση τον γραμματέα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ), ίσως θα πρέπει να αναζητήσει νέα κολαστήρια και τόπους εξορίας για εκείνους που δεν τους αρέσουν μιας και η ίδια η κυβέρνησή του, διαθέτει τα διάφορα ξερονήσια προς αξιοποίηση σε “επενδυτές”. Εκτός κι αν υπάρχουν σχέδια να αξιοποιηθούν οι εξόριστοι σε αυτά για την κατασκευή και λειτουργία των εν λόγω “επενδύσεων” (sic!).

Είναι ζήτημα σοβαρό οι συγκεκριμένες δηλώσεις Χριστοδούλου και η πανεπιστημιακή κοινότητα, αλλά και συνολικά η κοινωνία της Χίου, οφείλει να καταδικάσει τέτοια φαινόμενα, ενώ ο φοιτητικός σύλλογος στον οποίο ανήκει πρέπει να πάρει θέση για το θέμα, ακόμα και έμπρακτα βάσει καταστατικού του, αν και εφόσον διαπνέεται από τις στοιχειώδεις δημοκρατικές αρχές και ευαισθησίες!

Το εμφυλιοπολεμικό και χουντικό κλίμα που προσπαθεί να καλλιεργήσει εδώ και αρκετό καιρό, τόσο η ΝΔ παρέα με τη Χρυσή Αυγή, καθώς και η αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζουν στις πλάτες μας η Τρόικα εσωτερικού, με την Τρόικα εξωτερικού για λογαριασμό του κεφαλαίου και προωθεί πλήρως τέτοιες λογικές φασισμού και κοινωνικού κανιβαλισμού πρέπει να ανατραπεί. Ο εργαζόμενος λαός μας, οφείλει επιτέλους να πάρει τη ζωή του στα χέρια του και να στείλει τους καταπιεστές και δυνάστες του στον κάλαθο της ιστορίας.

Η ιστορία γράφεται στους δρόμους με ανυπακοή-αγώνες-ρήξη-ανατροπή!