Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Ναζιστικά Εγκλήματα και η σημερινή Χρυσή Αυγή


Ο Σ. Βλαμάκης με χαρά ατενίζει τους
φούρνους των κρεματορίων 
 Ενα μικρό ιστορικό και φωτογραφικό αφιέρωμα για τα εγκλήματα που δίεπραξε ο γερμανικός ναζισμός του Τρίτου Ράιχ . Σκοπός μας είναι και η ενημέρωση για την ιστορική πραγματικότητα της ναζιστικής αποκτήνωσης αλλά και για να καταδειχθεί ο ναζιστικός κίνδυνος στην χώρα μας.Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά τα
Ο Σ. Βλαμάκης στην είσοδο του Νταχάου
αφιερώματα της Χρυσής Αυγής στο Τριτο Ράιχ,τους ναζιστικούς τους χαιρετισμούς , ούτε τα στελέχη της που μιλούν για φούρνους και στρατόπεδα συγκέντρωσης η τα  μέλη της που φωτογραφίζονται χαμογελαστοί να ατενίζουν τους φούρνους του Νταχάου. Τα παρακάτω αποτελούν μέρος μονάχα των ναζιστικών εγκλημάτων ενάντια στην Ανθρωπότητα.

                                     Στρατόπεδο Μπούχενβαλντ


Κρεματόριο του Μπούχενβαλντ

Το στρατόπεδο συγκέντρωσης Μπούχενβαλντ λειτούργησε από το 1936 έως το 1945. Τρόφιμοί του ήταν αρχικά πολιτικοί αντίπαλοι του Τρίτου Ράιχ και μετέπειτα ομοφυλόφιλοι, αιχμάλωτοι του Κόκκινου Στρατού και μικρός αριθμός Εβραίων. Το στρατόπεδο λειτούργησε από το 1943 ως στρατόπεδο εξόντωσης. Στο Μπούχενβαλντ δολοφονήθηκαν πάνω από 30.000 άνθρωποι με μερικές από τις πιο απάνθρωπες μεθόδους.

Τα κεφάλια της Ilse Koch 

 Αν και το Μπούχενβαλντ ήταν ένα σχετικά μικρό στρατόπεδο στη θάλασσα των στρατοπέδων του Τρίτου Ράιχ, έμεινε ιδιαίτερα γνωστό για τη θηριωδία των διοικητών και ειδικά για την γυναίκα του διοικητή του Ilse Koch. Η Ilse Koch, γνωστή και ως μάγισσα του Μπούχενβαλντ (στους τρόφιμούς του), καταδικάστηκε σε ισόβια δεσμά για εγκλήματα ενάντια στην Ανθρωπότητα.

Δείγματα από τη συλλογή δερμάτων της Ilse Koch. 

Στην Ilse Koch άρεσε το ανθρώπινο δέρμα. Διάλεγε προσεκτικά κρατούμενους με όμορφα τατουάζ και τους έστελνε αμέσως στους θαλάμους αερίων. Αργότερα, οι γιατροί της συνέλεγαν το δέρμα των σωρών τους και το συντηρούσαν για την Koch που είχε μάλιστα μια ευρύτατη συλλογή. Στη συλλογή της αυτή βρέθηκαν επίσης δύο συρρικνωμένα κεφάλια και ένα λαμπατέρ με αμπαζούρ από ανθρώπινο δέρμα. Μελανό σημείο στην ιστορία του στρατοπέδου αποτέλεσε και η διεξαγωγή βιολογικών πειραμάτων σε ζώντες κρατούμενους. Με την απελευθέρωση του στρατοπέδου από τον Κόκκινο Στρατό βρέθηκε και μια εκτενής συλλογή ανθρώπινων οργάνων συντηρημένα σε φορμόλη που ανήκαν στο γιατρό του στρατοπέδου Waldemar Hoven.

ΠΗΓΗ:http://kokkinostupos.blogspot.gr/2013/03/blog-post_3361.html
http://kokkinosfakelos.blogspot.gr/2013/03/blog-post_14.html