Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2011

Τραμπουκική επίθεση με σπρέι πιπεριού και κλωτσιες στον Πρόεδρο εργαζομένων του ΜετρόΔύο συνδικαλιστές τραυματίστηκαν μετά από συμπλοκή έξω από το σταθμό του Ηλεκτρικού του Πειραιά, σήμερα το μεσημέρι. Αφορμή η πρόταση του προέδρου των εργαζομένων στο ΜΕΤΡΟ, Α. Σταματόπουλου για νέα 24ωρη απεργία την ερχόμενη Τετάρτη.

Η πρόταση προκάλεσε διαφωνία και όταν ο κ. Σταματόπουλος, μαζί με τον εργαζόμενο και συνδικαλιστή, Δ. Κατσαφάδο, αποχωρούσαν, δέχθηκαν απροκλητη  επίθεση, από τον πρόεδρο των ηλεκτροδηγών του ΗΣΑΠ, Κώστα Δήμα, και άλλα τέσσερα άγνωστα άτομα που κρατούσαν σπρέι πιπεριού και αφου εκαναν χρηση στους δυο εργαζομενους τους ξυλοκοπησαν αγρια σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Αντώνης Σταματόπουλος (φωτογραφία) είναι από τα πιο δυναμικά στελέχη του συνδικαλιστικού κινήματος. Είναι ο άνθρωπος που είχε πρωτοστατήσει να κρατηθούν ανοιχτοί οι σταθμοί του Μετρό στις μεγάλες διαδηλώσεις στο Σύνταγμα, είχε κυνηγήσει τα ΜΑΤ που είχαν εισβάλλει στο Μετρό για να χτυπήσουν διαδηλωτές και είχε συμπαρασταθεί με κάθε τρόπο στους Αγανακτισμένους , καθως επισης και ο μοναδικος προεδρος σωματειου στις μεταφορες που δεν "νομιμοποιησε " με την παρουσια του τον ακροδεξιο Βοριδη σαν υπουργο...