Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Αλληλεγγύη στους συλληφθέντες αντιφασιστες αγωνιστές



Η ΕΑΣ καταγγέλλει τις τρομοκρατικές συλλήψεις και την αστυνομική φρικαλεότητα,κατά τη διάρκεια της αντιφασιστικής-αντιρατσιστικής μοτοπορείας την Κυριακή 30/9 και στις συγκέντρωσεις αλληλεγγύης στην Ευελπίδων.
 Καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση που έγινε μέσα στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων από τις δυνάμεις των ΜΑΤ, την βία και τους βασανισμούς απέναντι στους συλληφθέντες.


Η κοινοβουλευτική χούντα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ που κυβερνά την Ελλάδα προσπαθει χρησιμοποιώντας τις δυναμεις βιας και καταστολης και τις φασιστικες συμμοριες να φιμωσει και να ποινικοποιήσει  καθε ελευθερη φωνη και δράση
Όμως η οι αγώνες κλιμακώνονται.  Όπως έδειξαν και οι μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις στις 26 Σεπτέμβρη, οι αγώνες για να μην περάσουν τα μέτρα και να φύγει η κυβέρνηση, η ΕΕ και το ΔΝΤ, η εντεινόμενη αντιφασιστική δράση του λαού και της νεολαίας, η αντίσταση του λαού καθημερινά δυναμώνει. Και θα δυναμώνει μέχρι να πετάξει στα σκουπίδια της ιστορίας την τρόικα, το σάπιο πολιτικό και οικονομικό σύστημα και τα φασιστικά δεκανίκια του.
 Οι συλληφθέντες είναι ο καθένας από εμάς.
Εν δυνάμει είμαστε όλοι στην θέση τους.
Θα σταθούμε δίπλα τους και θα δείξουμε την έμπρακτη αλληλεγγύη μας με κάθε μέσο και με κάθε τίμημα.

Κανένας δεν θα μείνει μόνος του…

Αλληλεγγύη στους συλληφθέντες αγωνιστές καμία ανοχή σε Κυβέρνηση και Φασίστες!

Όλοι στους δρόμους με απεργίες διαρκείας , καταλήψεις και διαδηλώσεις για έναν γενικό ξεσηκωμό παντού , για να διώξουμε φασίστες , Κυβέρνηση , ΕΕ και ΔΝΤ